Jobba med oss

Vi är alltid nyfikna på att träffa andra som likt oss brinner för inkludering! Har vi inga tjänster ute nu? Skicka in en spontanansökan till oss på nyttjobb@kapiagency.se.

 Projektassistent

Projektassistent till insikts och- kommunikationsbyrå

Om oss
KAPI är en insikts och kommunikationsbyrå som hjälper kunder med inkluderande kommunikation med fokus på språklig och kulturell mångfald. Vi gör information tillgänglig för människor, oavsett språk, kultur, utbildning eller andra förkunskaper. På KAPI arbetar vi både med undersökningar och med kommunikationsinsatser till utrikes födda målgrupper i Sverige. Nu söker vi en projektassistent som kan stötta vårt team och utvecklas inom inkluderande kommunikation.

Om tjänsten
Som projektassistent hos oss kommer du ha ett varierande jobb och fungera som stöd till våra projektledare. Exempel på arbetsuppgifter är att assistera vid insiktsaktiviteter och undersökningar, sammanställa statistik och annat underlag till presentationer och skriva statusrapporter. Som projektassistent har du även en viktig funktion ute på fältet och vid eventaktiviteter där du bland annat ansvarar för att hantera och distribuera informationsmaterial samt vårda och utveckla KAPIs nätverk av ambassadörer och samlingsplatser. Du kommer även att stötta KAPIs flerspråkiga fältpersonal i det dagliga arbetet.

Din profil
Vi söker dig som är driven, prestigelös och ansvarsfull och som har en hög samarbetsförmåga. För att passa i rollen ska du vara bred i dina kompetensområden och ha lätt för att skifta mellan olika arbetsuppgifter och projekt. Vidare är det viktigt att du kan arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Efterfrågade specifika kompetenser:
Relevant utbildning eller erfarenhet inom kommunikation, undersökningsbranschen och/eller events
Kunskaper inom Word, PowerPoint och Excel
Goda kunskaper i svenska
Goda kunskaper i annat språk, gärna utomnordiskt språk
Körkort B

Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du chans att växa och vara med och utveckla din egen roll. Förutom att du får jobba med kommunikation som skapar en positiv förändring blir du del av ett arbetslag där skratt och spontanitet är vanliga inslag i arbetsdagen. För oss är det viktigt att skapa ett lag där alla bidrar och alla kommer till sin rätt. Vi ser därför gärna att du redogör i din ansökan för vad just du kan bidra med till KAPI och varför du söker jobbet som projektassistent.

Välkommen att söka tjänsten!

Omfattning
Heltid

Ansökan
Vi tar emot ansökan via e-post hej@kapiagency.se

Då vi har flera tjänster ute nu ber vi dig att skriva tydligt i ämnesraden på mejlet vilken tjänst du söker.

 Projektledare

KAPI söker driven projektledare med intresse för språklig och kulturell mångfald

Om oss
KAPI är en insikts och kommunikationsbyrå som hjälper kunder med inkluderande kommunikation med fokus på språklig och kulturell mångfald. Vi gör information tillgänglig för människor, oavsett språk, kultur, utbildning eller andra förkunskaper. På KAPI arbetar vi både med undersökningar och med kommunikationsinsatser till utrikes födda målgrupper i Sverige. Nu söker vi en projektledare som vill vara med och leda och utveckla branschen med oss.

Om tjänsten
Som projektledare på KAPI kommer du att ansvara för insikts-och kommunikationsprojekt för våra kunder. I rollen som projektledare förväntas du vara den som har ett övergripande ansvar i projekten samtidigt som du har en viktig operativ funktion. I ditt arbete säkerställer du att budget och tidplaner följs och du leder och stöttar arbetsgruppen i projektens olika faser. För att trivas i rollen krävs det att du är en dynamisk och prestigelös person som gillar att ha varierande arbetsuppgifter och ett intresse för inkludering och kulturell mångfald. Arbetet innefattar daglig kontakt med såväl kunder som leverantörer så vi ser att du är kommunikativ med god samarbetsförmåga.

Några av dina ansvarsområden:
Leda och stötta projektgruppen
Budgetansvarig för projekten
Ta fram anbud till upphandlingar

I rollen som projektledare kommer du också bland annat att:
Ta fram och presentera förslag och offerter för kunder
Genomföra förstudier och behovsanalyser
Skriva rapporter
Hantera översättningsprocesser
Planera och genomföra workshops med våra kunder
Driva kommunikationsprojekt

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har relevant utbildning och flera års erfarenhet av projektledning. Kanske har du studerat kommunikationsvetenskap, beteendevetenskap eller sociologi. Kanske har du en helt annan bakgrund som har givit dig goda erfarenheter och insikter som du kan bidra med till vår bransch. Du kanske kommer från byråvärlden eller jobbat på en myndighet som beställare av kommunikation. Det viktigaste för att lyckas i rollen är att du har ett genuint intresse och en vilja att utvecklas inom kommunikation med fokus på språklig och kulturell mångfald och inkludering. Vidare söker vi dig som är ansvarsfull, noggrann och ser dig själv som en lagspelare. Du är lika bekväm med att arbeta i grupp som självständigt och du är en person som tar dig an uppgifter med stort engagemang. Om du kan något utomeuropeiskt språk är det meriterande.

Efterfrågade specifika kompetenser:
Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Officepaketet

Vad vi erbjuder dig
Hos oss får du chans att växa och vara med och utveckla din egen roll. Förutom att du får jobba med kommunikation som skapar en positiv förändring blir du en del av en arbetsplats med högt i tak och där glädje och spontanitet genomsyrar arbetskulturen. För oss är det viktigt att skapa ett arbetslag där alla bidrar och alla kommer till sin rätt. Vi ser därför gärna att du redogör i din ansökan för vad just du kan bidra med på KAPI och varför du söker jobbet som projektledare. Välkommen att söka tjänsten!

Omfattning
Heltid med start omgående.

Lön
Månadslön

Ansökan
Vi tar emot ansökan via e-post hej@kapiagency.se

Då vi har flera tjänster ute nu ber vi dig att skriva tydligt i ämnesraden på mejlet vilken tjänst du söker.