Välkomna till Tirganfestivalen 2022!

Tirganfestivalen är Europas största persiska evenemang och äger rum på Huvudstafältet i Solna, den 2:a juli. Festivalen har arrangerats i 10 år och har i snitt besökts av 3000 personer per år. Festivalen handlar om kultur, mat, dans och musik med uppträdande av både persiska och svenska artister.

Vi har talat med Shahin Roshan, en av festivalens arrangörer. Han beskriver Tirganfestivalen som en proaktiv integrationsfest som sammanför svenskar med olika bakgrund vilket gör att kunskapen och förståelsen om varandras bakgrund ökar. Han lyfter även att ett av målen med festivalen är att skapa framtidshopp. Genom att lyfta positiva förebilder inom kulturen, näringslivet och samhället hoppas han att festivalen inspirerar unga.

Tirganfestivalen är ett unikt tillfälle att nå ut till en stor målgrupp som är både är internationell och lokal i ett sammanhang som alla kan vara stolta över. Är ditt företag eller organisation intresserade av att delta, kontakta oss så hjälper vi er!

Vi vann Publishingpriset!

Vi vann guld! Det sfi-material vi har tagit fram med Cancerfonden, Hälsa och vård i Sverige, vann Publishingpriset i kategorin Print/Informationstrycksaker. Motiveringen löd: För ett

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.