Välkomna till Tirganfestivalen 2022!

Tirganfestivalen är Europas största persiska evenemang och äger rum på Huvudstafältet i Solna, den 2:a juli. Festivalen har arrangerats i 10 år och har i snitt besökts av 3000 personer per år. Festivalen handlar om kultur, mat, dans och musik med uppträdande av både persiska och svenska artister.

Vi har talat med Shahin Roshan, en av festivalens arrangörer. Han beskriver Tirganfestivalen som en proaktiv integrationsfest som sammanför svenskar med olika bakgrund vilket gör att kunskapen och förståelsen om varandras bakgrund ökar. Han lyfter även att ett av målen med festivalen är att skapa framtidshopp. Genom att lyfta positiva förebilder inom kulturen, näringslivet och samhället hoppas han att festivalen inspirerar unga.

Tirganfestivalen är ett unikt tillfälle att nå ut till en stor målgrupp som är både är internationell och lokal i ett sammanhang som alla kan vara stolta över. Är ditt företag eller organisation intresserade av att delta, kontakta oss så hjälper vi er!

Att skriva inkluderande texter

Cirka 800 000 personer i Sverige har behov av lättillgängliga texter*. Det kan till exempel handla om ovana läsare, utrikes födda personer och personer med låg

Läs mer

KAPI får digital systerbyrå

Joinville Sverige kommer att specialisera sig inom digital marknadsföring riktad till utrikes födda segment. Byrån är sprillans ny men den digitala kompetensen och erbjudandet går

Läs mer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen.